ngeunaan AS

Neware Téhnologi Limited

Neware téh produsén Sistim nguji batré profésional nu headquarter lokasina di shenzhen, insinyur dedicated China.Neware urang, technicians profésional, ngahasilkeun, jualan na tanaga pos jasa nyadiakeun Industri ngarah solusi nguji batré jeung Labs jeung pausahaan pikeun nguji sél, batré, batré EV, super kapasitor , sarta nyimpen energi sabudeureun world.Our pangalaman éksténsif jeung dibuktikeun catetan lagu ku sistem SAP mastikeun klien nu wareg jeung unggal Neware product.We ngahargaan lamun eupan balik wae.
maca ngeunaan urang

produk urang

Mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours

ngahubungan kami kiwari
  • Auto Battery Tester Overview: The auto battery tester is a device that detects the condition of the battery, and the battery plays an important role in the entire car. Therefore, detecting the rele...
    nempo leuwih
  • wartos

    Battery

    The principle of the battery: In chemical batteries, the direct conversion of chemical energy into electrical energy is the result of spontaneous chemical reactions such as oxidation and reduction ...
    nempo leuwih