ngeunaan AS

Neware Téhnologi Limited

Neware téh produsén Sistim nguji batré profésional nu headquarter lokasina di shenzhen, insinyur dedicated China.Neware urang, technicians profésional, ngahasilkeun, jualan na tanaga pos jasa nyadiakeun Industri ngarah solusi nguji batré jeung Labs jeung pausahaan pikeun nguji sél, batré, batré EV, super kapasitor , sarta nyimpen energi sabudeureun world.Our pangalaman éksténsif jeung dibuktikeun catetan lagu ku sistem SAP mastikeun klien nu wareg jeung unggal Neware product.We ngahargaan lamun eupan balik wae.
maca ngeunaan urang

produk urang

Mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours

ngahubungan kami kiwari
  •   97 years old,John B. Goodenough is known as the father of lithium batteries around the world. Prof.Kehua Dai at the Northeastern University said: “The battery materials we use today w...
    nempo leuwih
  • Use of battery testing equipment The battery detecting device is a device for detecting the battery capacity and various index parameters of the battery. The battery detecting device can effectivel...
    nempo leuwih