ngeunaan AS

Neware Téhnologi Limited

Neware téh produsén Sistim nguji batré profésional nu headquarter lokasina di shenzhen, insinyur dedicated China.Neware urang, technicians profésional, ngahasilkeun, jualan na tanaga pos jasa nyadiakeun Industri ngarah solusi nguji batré jeung Labs jeung pausahaan pikeun nguji sél, batré, batré EV, super kapasitor , sarta nyimpen energi sabudeureun world.Our pangalaman éksténsif jeung dibuktikeun catetan lagu ku sistem SAP mastikeun klien nu wareg jeung unggal Neware product.We ngahargaan lamun eupan balik wae.
maca ngeunaan urang

produk urang

Mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24hours

ngahubungan kami kiwari
  • 1. [charge before use] in general, the new nickel metal hydride battery only contains a small amount of electricity, after you buy to charge it Later use. However, if the battery has a short facto...
    nempo leuwih
    How to maintain rechargeable batteries?
  • In recent years, various types of batteries have been widely developed. As a reliable battery manufacturer, we are clearly aware of customer needs and strive to meet all user expectations. This ar...
    nempo leuwih
    Classification of batteries