në lidhje me SHBA

Neware Teknologjia Kufizuar

Neware është prodhues sistem testimi profesional bateri e cila selisë vendosur në Shenzhen, inxhinierë dedikuar China.Neware-së, teknikë profesionale, prodhimin, shitjen dhe personeli i shërbimit pas të sigurojë të industrisë udhëheqëse zgjidhje testimin e baterive për Labs dhe kompanitë për të testuar qelizë, bateri, bateri EV, kondensator super , dhe ruajtjen e energjisë rreth përvojës world.Our gjerë dhe biografi të dëshmuar udhë nga sistemi SAP siguruar klientët janë të kënaqur me çdo nEWARE product.We vlerësojmë nëse ndonjë reagime.
lexoni më shumë rreth nesh

produkti ynë

Ju lutemi të lënë për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24hours

na kontaktoni sot
  • 1. [charge before use] in general, the new nickel metal hydride battery only contains a small amount of electricity, after you buy to charge it Later use. However, if the battery has a short facto...
    shiko më shumë
    How to maintain rechargeable batteries?
  • In recent years, various types of batteries have been widely developed. As a reliable battery manufacturer, we are clearly aware of customer needs and strive to meet all user expectations. This ar...
    shiko më shumë
    Classification of batteries