за САД

NEware технологија Limited

NEware е производител професионални тестирање батерија систем кој седиште се наоѓа во Шенжен, посветен инженери China.Neware, професионални техничари, производство, продажба и по услуга на персоналот да обезбеди водечка индустрија на тестирање решенија батеријата до лаборатории и компании да ги тестираат клетки, батерија, EV батерија, супер кондензатор и складирање на енергија во целиот world.Our долгогодишно искуство и докажано од страна на систем САП обезбеди клиенти се задоволни со секој NEware product.We цениме ако било повратни информации.
прочитате повеќе за нас

нашиот производ

Ве молиме оставете го на нас и ние ќе бидеме во контакт во рамките на 24hours

контактирајте со нас денес
  • 1. [charge before use] in general, the new nickel metal hydride battery only contains a small amount of electricity, after you buy to charge it Later use. However, if the battery has a short facto...
    Гледај Повеќе
    How to maintain rechargeable batteries?
  • In recent years, various types of batteries have been widely developed. As a reliable battery manufacturer, we are clearly aware of customer needs and strive to meet all user expectations. This ar...
    Гледај Повеќе
    Classification of batteries