bab US

Neware Teknologi Limited

Neware punika Produsèn sistem testing baterei profesional kang markas ing Shenzhen, engineers darmabakti China.Neware kang, teknisi profesional, prodhuksi, sales lan personel kirim layanan nyedhiyani industri anjog solusi testing baterei kanggo Labs lan perusahaan kanggo nyoba sel, baterei, baterei EV, super kapasitor , lan energi panyimpenan sak world.Our ekstensif pengalaman lan buktiaken trek rekaman dening sistem SAP mesthekake klien wareg karo saben Neware product.We appreciate yen saran.
maca liyane babagan kita

produk kita

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24hours

hubungi kita dina
  • Use of battery testing equipment The battery detecting device is a device for detecting the battery capacity and various index parameters of the battery. The battery detecting device can effectivel...
    ndeleng liyane
  • Capacitor test considerations 1. Before operating the capacitor test instrument, read the instructions in detail or under the guidance of a professional technician to avoid misuse. 2. Note that the...
    ndeleng liyane