bab US

Neware Teknologi Limited

Neware punika Produsèn sistem testing baterei profesional kang markas ing Shenzhen, engineers darmabakti China.Neware kang, teknisi profesional, prodhuksi, sales lan personel kirim layanan nyedhiyani industri anjog solusi testing baterei kanggo Labs lan perusahaan kanggo nyoba sel, baterei, baterei EV, super kapasitor , lan energi panyimpenan sak world.Our ekstensif pengalaman lan buktiaken trek rekaman dening sistem SAP mesthekake klien wareg karo saben Neware product.We appreciate yen saran.
maca liyane babagan kita

produk kita

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24hours

hubungi kita dina
  • Auto Battery Tester Overview: The auto battery tester is a device that detects the condition of the battery, and the battery plays an important role in the entire car. Therefore, detecting the rele...
    ndeleng liyane
  • warta

    Battery

    The principle of the battery: In chemical batteries, the direct conversion of chemical energy into electrical energy is the result of spontaneous chemical reactions such as oxidation and reduction ...
    ndeleng liyane