bab US

Neware Teknologi Limited

Neware punika Produsèn sistem testing baterei profesional kang markas ing Shenzhen, engineers darmabakti China.Neware kang, teknisi profesional, prodhuksi, sales lan personel kirim layanan nyedhiyani industri anjog solusi testing baterei kanggo Labs lan perusahaan kanggo nyoba sel, baterei, baterei EV, super kapasitor , lan energi panyimpenan sak world.Our ekstensif pengalaman lan buktiaken trek rekaman dening sistem SAP mesthekake klien wareg karo saben Neware product.We appreciate yen saran.
maca liyane babagan kita

produk kita

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24hours

hubungi kita dina
  • 1. [charge before use] in general, the new nickel metal hydride battery only contains a small amount of electricity, after you buy to charge it Later use. However, if the battery has a short facto...
    ndeleng liyane
    How to maintain rechargeable batteries?
  • In recent years, various types of batteries have been widely developed. As a reliable battery manufacturer, we are clearly aware of customer needs and strive to meet all user expectations. This ar...
    ndeleng liyane
    Classification of batteries